Цитата:
не
и я не "лезу", я просматриваю. Ни к чему приписывать мне твою собственную манеру поведения.
|
Но меня и чалого уже критикуешь)))
В беларуской вики лучше:
Цитата:
Сярге́й Вячасла́вавіч Ча́лы (нар. 27 кастрычніка 1970, Мінск, БССР, СССР) — беларускі эканаміст-аналітык, трэйдар і журналіст-аналітык у галіне эканомікі; аўтар і вядучы папулярнай праграмы "Эканоміка на пальцах" на партале TUT.BY.
|
Цитата:
У 1977—1987 гг. вучыўся і скончыў сярэднюю палітэхнічную школу (гімназію) №6 у Мінску[2].
У 1987—1992 гг. вучыўся і скончыў фізічны факультэт БДУ па спецыяльнасці «фізік-тэарэтык»[3]. Вучыўся ў аспірантуры, але не скончыў[2].
У 1997—1998 гг. вучыўся, праходзячы перападрыхтоўку, у Акадэміі кіравання пры Прэзідэнце Рэспублікі Беларусь.
Прайшоў адукацыйны курс макраэканамічнага праграмавання, які арганізоўваўся Міжнародным валютным фондам (МВФ)[1].
Займаецца таксама самаадукацыяй у галіне эканамічнай тэорыі, антрапалогіі і сістэмнага аналізу[1].
|
В общем делает то же что и я в плане анализа и изучения, тока успешнее ибо работал в сфере, ну и образован профессиональнее.
Ну и конечно курсу макроэкономического программирования в МВФ я могу только завидовать, но да я его понимаю. Писал ему недавно в личку в фэйсбук но пока не отвечает все, видимо очень много пишут.
Последний раз редактировалось PROlom; 25.02.2021 в 22:30..